Jobba hos Umeå Elinstallation

Umeå Elinstallation växer och vi letar ständigt efter nya talanger och duktiga elektriker som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Umeå Elinstallation växer och vi letar ständigt efter nya talanger och duktiga medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi är en uppskattad och kompetent elfirma i Umeå som värdesätter korta beslutsvägar, härlig teamkänsla och lojala medarbetare. Hos oss får du vara med att ta ansvar och påverka din egen arbetsdag.

Våra uppdrag innefattar elarbeten för både privat, företag och industrikunder och vår bredd gör arbetet variationsrikt, roligt och utvecklande. Ena dagen kan uppdraget vara att montera eluttag eller byta elcentral hos en privatkund i Umeå, för att nästa dag handla om att installera elbilsladdning för en hyresgästförening i Vännäs. Låter detta intressant? Då kan du vara personen vi letar efter!

Om du inte finner en ledig tjänst inom ditt område här på sidan får du gärna skicka oss en spontanansökan. Vi går löpande igenom spontanansökningar och kontaktar kandidater när vi har en ledig tjänst som vi tror skulle kunna passa.

Behöriga elektriker Umeå Elinstallation

Just nu söker vi:

Elektriker och styrelektriker

 

Umeå elinstallation fortsätter att växa – är du kanske vår nästa medarbetare? Vårt goda anseende har gjort att vi fått många nya kunder och uppdrag och vi behöver nu förstärka vårt team med fler elektriker och styrelektriker.

Vi på Umeå Elinstallation är ett härligt gäng på 10 elektriker som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Därför värdesätter vi högt bra gemenskap, sammanhållning och trivsel på jobbet. Vi kan erbjuda en trygg arbetsplats med bra förmåner och en stor variation i uppdragen.

Kompetens och erfarenhet:

Vi söker dig med yrkesbevis och några års erfarenhet från elektrikeryrket som är bra på att ta eget ansvar. Arbetet medför både egna uppdrag, teamarbete och direktkontakt med kund och därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta och att skapa goda kundrelationer. Vi tror vidare att du är noggrann och lösningsorienterad. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

• En trygg arbetsplats med kollektivavtal
• Ett fritt arbete under ansvar med varierande uppdrag
• Trevliga kollegor och en fin sammanhållning på jobbet
• En spännande miljö i ett expansivt företag
• Friskvårdsbidrag

Låter det som en miljö du vill jobba i? Ansök snarast, intervjuer och urval sker löpande.

Ansökan:

För frågor om tjänsten eller för att skicka in din ansökan, välkommen att kontakta Patrik From på patrik@umeaelinstallation.se

 

Välkommen med din ansökan!