Det självklara valet av elektriker i Umeå

Umeå Elinstallation är en kompetent elfirma med mångsidig expertis. Samtliga av våra montörer är auktoriserade elektriker som jobbar med stort hjärta och en stor yrkesstolthet i alla uppdrag, såväl stora som små. 

Vi är en elfirma i Umeå som siktar högt!

Därför strävar vi alltid efter att hitta bästa pris och kvalité för varje uppdrag och med högt fokus på återkoppling till dig som kund. Det ska aldrig vara svårt att nå oss och vi tycker det är viktigt att vara ärliga, transparenta och tydliga i vår kommunikation.

Genom lång erfarenhet och gedigen kompetens vet vi vad som krävs för ett lyckat arbete. Vi ser till att nogrannt planera alla våra uppdrag för att skapa effektiva, smidiga och förmånliga tjänster för dig som kund, utan att för den skull behöva tumma på kvalitén.

Vi hjälper till med allt från rådgivning och mindre jobb, som att exempelvis sätta in ett eluttag i badrummet, till stora elinstallationer och projektering för nybyggnation. Självklart anpassar vi vår planering för att passa just dina tider. Helt enkelt det mesta du kan förvänta dig av en elektriker och lite till.

Vår historia

Umeå Elinstallation startades år 2018 av Patrik From och Simon Eklund. Med ett långt yrkesliv och bred erfarenhet som elektriker för olika elfirmor i Umeå grodde idén om att starta en egen elektrikerfirma. Med Umeå Elinstallation ville Patrik och Simon skapa större kundnöjdhet genom att sätta kvalité, service och god återkoppling mot kund i första hand. En vision som visade sig mycket lyckad och som givit oss många nöjda och återkommande kunder runt om hela Umeå.

Idag har vi växt till ett starkt team på 8 behöriga elektriker och vi jobbar med uppdrag över hela Umeå, Vännäs, Vindeln, Robertsfors, Bjurholm, Holmsund och Nordmaling.