Utnyttja ROT-avdraget för billigare eltjänster

Ta det lugnt, du behöver varken ligga ute med pengar eller fylla i en massa papper. Vi hjälper nämligen till med din avdragsansökan.

Utnyttja ROT-avdraget för privata eltjänster

Visste du att du kan utnyttja ROT-avdrag när du anlitar oss för elarbeten? ROT står för Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad. Om du anlitar oss för dessa typer av eltjänster har du rätt till skattereduktion på 30% av arbetskostnaden om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du bor i och äger. Den största kostnaden när du anlitar en elektriker är oftast just kostnaden för arbetet, vilket innebär att du som privatperson kan spara stora summor på våra arbeten. Passa därför på att låta våra elektriker göra ditt hem tryggare och säkrare till en billig kostnad.

Vi hjälper dig med din avdragsansökan

Vill du anlita våra elektriker och önskar utnyttja ROT-avdraget? Ta det lugnt, du behöver varken ligga ute med pengar eller fylla i en massa papper. Meddela oss bara när du bokar jobbet så hjälper vi till med din avdragsansökan direkt mot Skatteverket.

 

Villkor för ROT-avdrag

För att få göra ROT-avdrag på elarbetet finns vissa villkor som måste uppfyllas:

    Du måste både äga och bo i fastigheten som arbetet utförs i. Maximalt avdrag är 50 000kr/år och person. Du måste ha betalat skatt under inkomståret och vara över 18 år.

    På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om villkoren för ROT-avdraget.
    Där kan du också kontrollera hur mycket avdrag du kan få i förhållande till dina skatteinbetalningar.

    Har du fler funderingar kring ROT-avdraget och vilka eltjänster som berättigar till skattereduktion eller vad det kommer kosta att anlita en elektriker? Kontakta oss här nedan!